Bereikbaarheid

Update

Op maandag 7 november 2016 start de tweede fase van de werken voor de aanleg van het nieuwe busstation van De Lijn aan het treinstation van Vilvoorde.
 
Vanaf dan is het terug mogelijk om de Stationlei in beide richtingen te gebruiken. Opgelet echter want het plein voor het treinstation is in heraanleg en momenteel loopt de Stationlei dus dood voor het station.

Op dinsdag 19 april starten de werken voor de aanleg van het nieuwe busstation van De Lijn aan het station van Vilvoorde in de Parkstraat. Deze werken duren tot eind november 2016. Dit brengt een aantal gevolgen met zich mee voor de bereikbaarheid van onze burelen.

Zo wordt de Stationlei volledig eenrichtingsverkeer van het Heldenplein richting station. Ook de Parkstraat wordt enkelrichting vanaf het station tot aan de Goubloemstraat.

Ook het aantal parkeerplaatsen op de Stationlei zal drastisch worden ingeperkt. In de nabije omgeving van onze burelen kan u indien nodig echter wel nog parkeren op de parking aansluitend aan de vestiging van Colruyt/Quick. Doorgang is in dat geval mogelijk via het Hansenspark.