Bij ons aan de slag?

Een boeiende cv krijgt altijd onze volle aandacht!

Heeft u het allemaal een beetje gehad met het tijdverlies (en de kosten) om elke dag naar BRUSSEL te moeten rijden en vindt u ook dat u dat extra uur of meer verplaatsingen in de morgen- en avondspits beter kan besteden aan uw werk en uw cliënten?

Bent u, na enkele jaren te hebben meegedraaid in de “rat race”, op zoek naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis die een betere balans creëert tussen uw professionele passie, uw gezin, uw vrije tijd en uw sociaal leven?

Ziet u het principe van “up or out” niet zitten terwijl u toch gepassioneerd bezig bent met recht in het algemeen en de advocatuur in het bijzonder?

Bent u een juridische professional met ervaring in vennootschaps-, handels-, sociaal-, arbeids-, familie- en personen- of bouwrecht en niet vies van flexibiliteit?

Heeft u, naast het Nederlands, een voorliefde voor talen met speciale aandacht voor het Frans en graag ook Duits of Engels?

Is voor u een efficiënte en actiegerichte opvolging van dossiers even natuurlijk als ademhalen?

Schrikt u er niet voor terug om correct en duidelijk advies te geven, ook al horen uw cliënten dit misschien op dat moment niet graag?

Bent u een veelzijdige en gemotiveerde advocaat (m/v) die jongleert met het schrijven van conclusies en andere documenten maar evenzeer met veel plezier en passie voor een rechtbank pleit of onderhandelingen voert?

Heeft u interesse in een nieuw engagement binnen het hechte team van een middelgroot kantoor in de Brusselse oostrand met een brede waaier van uitdagend en meertalig juridisch werk voor ons groeiend en ook internationaal cliënteel?

Neem dan snel contact op met meester Marc SCHOOFS.

Uw motivatie en CV interesseren ons!
 

Wij bieden:

  • Een uitdagende en gevarieerde job in de Brusselse rand;
  • De kans om te werken met zowel Belgische als internationale cliënten uit de meest diverse sectoren;
  • Een ruime variëteit aan boeiende dossiers en dit in direct contact met ons cliënteel;
  • Een flexibele werkomgeving;
  • Interactie met een hecht team van collega’s;
  • De mogelijkheid om deels thuis te werken of uw werkuren te spreiden zoals u dat zelf wenst;
  • De optie om eigen cliënten te blijven bijstaan;
  • Een aantrekkelijke verloning.

Aarzel niet en stuur uw motivatiebrief en curriculum naar [email protected]! U krijgt snel antwoord.