Ons team

Wij zijn een gedreven, multidisciplinair en hecht team van gespecialiseerde advocaten en ondersteunende medewerkers, die allen dezelfde waarden en arbeidsethiek delen: integriteit, inzet, professionaliteit, klantvriendelijkheid, creativiteit en efficiëntie. 

Dankzij de gecumuleerde ervaring en de complementaire competenties van elk van onze individuele werknemers vormen wij een allround team dat u met raad en daad bijstaat bij uiteenlopende geschillen en juridische kwesties.

ADVOCATEN

Onze advocaten zijn stuk voor stuk veelzijdige, gemotiveerde en meertalige juristen die moeiteloos conclusies en officiële documenten opstellen. Met evenveel passie en vastberadenheid houden ze een vurig betoog voor de rechtbank, voeren ze bezielde onderhandelingen of slepen ze rechtmatige akkoorden uit de brand.
 

Meester Marc Schoofs
°1967, Sint-Truiden

Als viertalige oprichter en vennoot van Advocatenkantoor Marc Schoofs, vergaart meester Schoofs al sinds 1991 ervaring in de advocatuur. Zijn specialisaties zijn commercieel, bouw- en vastgoedrecht. Hij koestert eveneens een duidelijk maatschappelijk engagement, dat gereflecteerd wordt in zijn jarenlange lidmaatschap bij de stagecommissie van de Nederlandse Orde van Advocaten aan de Balie te Brussel.

Naast vader van twee dochters is hij in zijn vrije tijd een fervent gastronoom en tevens een groot dierenliefhebber, een eigenschap die hij deelt met alle andere medewerkers van ons kantoor. Hij is bezield, verantwoordelijk en recht door zee: karaktertrekken die zowel door zijn onmiddellijke omgeving als door zijn cliënten uitermate geapprecieerd worden.


Meester Karin Schühle
°1965, Heidelberg (Duitsland)

Medezaakvoerster meester Karin Schühle beschikt over 11 jaar ervaring als internationale bedrijfsconsulente. Kort na haar verhuis naar België behaalde ze naast haar diploma Toegepaste Wetenschappen aan de Universiteit van Mannheim ook een licentiaatsdiploma in de Rechten. Haar uitgesproken talent voor talen (met Duits als moedertaal en een perfecte beheersing van het Nederlands, Frans en Engels) laat haar toe om cliënten even efficiënt in lokale als in internationale rechtszaken te begeleiden.

Ze heeft een dochter, en kan evenveel van een goed boek genieten als van een half uurtje joggen in het gezelschap van haar honden. Haar collega’s en cliënten kennen haar als een energiek, gedreven, sociaal en open persoon.Meester Emmanuel Goeseels
°1976, Rijsel (Frankrijk)

Sinds 2004 is de viertalige meester Emmanuel Goeseels als extern medewerker werkzaam voor ons advocatenkantoor. Zijn ruime juridische ervaring (sinds 2000) en zijn kritisch, nauwkeurig en inventief karakter maken van hem een ijzersterke raadsman. Het feit dat hij regelmatig voor de rechtbanken staat, maakt dat hij cliënten praktijkgericht kan adviseren aangezien hij de juridische gevolgen van bepaalde beslissingen correct kan inschatten.

Hij is de trotse vader van een dochtertje en laat zich in zijn vrije tijd boeien door een goed boek. Daarnaast geniet hij van de adrenalinerush van een avontuurlijke klimpartij of een intensieve looptocht.


Meester Kim Appeltants
°1978, Machelen
Meester Kim Appeltants ging als advocate aan de slag in 2001 en heeft sindsdien haar sporen ruimschoots verdiend in de sector van het familierecht. Niet alleen kent het algemene echtscheidings- en het jeugdrecht geen geheimen meer voor haar, ook de meer technische domeinen zoals erfrecht en vereffeningverdeling van huwgemeenschap maken deel uit van haar expertise.
 

Naast een volle professionele agenda vindt meester Kim Appeltants ook nog de tijd voor een druk sociaal leven. Haar sociale ingesteldheid weerspiegelt zich onder meer in haar jarenlange engagement bij het Bureau voor Juridische Bijstand..

Meester Joffroy Vincent
°1989, Brussel

Joffroy Vincent is geboren te Brussel en woonachtig in Waals-Brabant. Hij behaalde in 2014 zijn Master diploma Rechten aan de Université Catholique te Louvain-la-Neuve met onderscheiding. Met een grootvader als jurist is en een vader als advocaat, werd hij reeds vanaf zijn jeugd ondergedompeld in de wereld van het Recht. Hij heeft een bijzondere interesse in het burgerlijk recht en meer bepaald in het burgerlijk aansprakelijkheidsrecht. Als Franstalige koos hij voor een bijkomende uitdaging om in een meertalig kantoor gesitueerd in Vlaanderen zijn stage aan te vatten. Als natuurliefhebber houdt hij ervan om in zijn vrije tijd rotsen te gaan beklimmen. Verder kan je hem geregeld terugvinden in de bioscoop, houdt hij ervan om een boek te lezen en af en toe te genieten van een goed gezelschapsspel.


 
Meester Marleen De Smedt
°1981, Mechelen

Meester Marleen DE SMEDT zette in 2007 haar eerste stappen in de advocatuur. Zij startte haar carrière aan de Balie van Mechelen en vervoegde in 2015 als medewerkster ons kantoor.
Meester DE SMEDT specialiseerde zich tijdens haar Studies aan de Universiteit te Antwerpen en de Katholieke Universiteit te Brussel in het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Gelet op haar bijzondere interesse in dit vakgebied, behaalde zij in 2014 het getuigschrift “Evaluatie menselijke schade” aan de Katholieke Universiteit te LEUVEN. Haar interesses en ervaring gaan echter veel verder dan het aansprakelijkheidsrecht. Zo is Meester DE SMEDT eveneens onderlegd in het strafrecht en vennootschapsrecht in de ruime zin. Haar analytisch denken, spontaniteit en ervaring maakt dat zij cliënten onmiddellijk en praktijkgericht kan adviseren.
Naast haar drukke sociale leven, brengt zij graag tijd door met haar gezin.


Meester Deborah Van Krunkelveldt
°1991, Bonheiden
Meester Deborah Van Krunkelveldt studeerde aan de Katholieke Universiteit van Leuven waar zij in 2014 eerst een master in de rechten en vervolgens in 2015 een master in het notariaat behaalde. Tijdens haar master rechten specialiseerde zij zich in het breder privaatrecht en het strafrecht. Door haar opleiding en studiestage in het notariaat had zij de opportuniteit om zich nog meer te verdiepen in onder andere het familie- en familiaal vermogensrecht, het vastgoedrecht en het vennootschapsrecht.
 

Meester Deborah Van Krunkelveldt is een open en sociaal persoon. Zij is erg leergierig en heeft een grote interesse voor het recht en haar verschillende domeinen. In haar vrije tijd gaat zij sporten of op stap met vriendinnen. Ze verkent graag nieuwe landen en steden op citytrip of tijdens verre reizen. In de winter kan je haar dan weer op de skipiste vinden.  

Meester Lode Verlinden
°1990, Brugge

Meester Lode Verlinden studeerde aan de Katholieke Universiteit van Leuven waar hij in 2015 met onderscheiding zijn Master in de Rechten behaalde. Vervolgens behaalde hij in 2016 zijn Master in het Vennootschapsrecht.

Hoewel hij zich in zijn opleiding specialiseerde in het vennootschapsrecht, het ruimere economisch recht en het privaatrecht, gaan zijn interesses ook verder dan deze rechtstakken. Zo verdiept hij zich op dit ogenblik in het bouwrecht.

Meester Lode Verlinden vervoegde ons kantoor in 2016 en is sindsdien ook lid van de Balie.

In zijn vrije tijd, kan je hem tijd terugvinden bij zijn vrienden of familie, op een sportveld, achter een goed boek of in het buitenland.

Meester Eve Vlemincx
°1976, Lier

Meester Eve Vlemincx deed eerder ervaring op bij grote kantoren, alvorens ons team in januari 2014 te vervoegen. Na het behalen van haar Licentiaatsdiploma in de Criminologische Wetenschappen, behaalde zij tevens haar Licentiaatsdiploma in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel. 

Haar specialisaties zijn vennootschaps- en ondernemingsrecht in de ruime zin.

Zij is gedreven, verantwoordelijk, leergierig en analytisch ingesteld. Bovendien werken haar behulpzaamheid en enthousiasme aanstekelijk. Meester Vlemincx is een evenwichtig persoon, die weet wat ze wil.

In haar vrije tijd maakt ze graag een uitstap, gaande van shoppen tot uitwaaien aan zee. Verder verdiept ze zich in de comparatieve filosofie, is ze sportief en een echte dierenvriend.

Meester Steve Parys 
°1978, 

Meester Céline Bontemps
°1993Meester Camelia Azmani
°1988, Sint-Niklaas
Meester Camelia Azmani studeerde af als Master in de rechten aan de Vrije Universiteit Brussel. Na haar studies deed zij ervaring op bij een groot bedrijfsrevisorenkantoor.
Tegelijkertijd combineerde zij deze boeiende job met een voltijdse opleiding die haar de Master na Master in het Sociaal recht heeft opgeleverd.
 
Haar specialisaties zijn arbeidsrecht en (sociaal) strafrecht.
 
Zij is advocaat bij Advocatenkantoor Marc Schoofs sinds 1 oktober 2018. Zij is lid van de Nederlandstalige balie van Brussel sinds dezelfde datum.Meester Zeger Biesemans
°1994, Asse
Zeger Biesemans vervoegde ons kantoor in 2018, nadat hij zijn diploma Master in de Rechten behaalde aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hier koos hij voor de verdieping in het economisch recht en in het sociaal recht. Al van kindsbeen af weet hij dat hij in de advocatuur aan de slag wil gaan.
 
In zijn vrije tijd neemt hij deel aan zaalvoetbal in competitieverband of geniet hij van het lezen van een goed boek.


 
Meester Marie Bouillon
°1994, Eigenbrakel

Marie Bouillon behaalde haar diploma Master in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel. Vanwege haar bijzondere interesse in het vennootschapsrecht heeft zij een bijkomende opleiding gevolgd aan de Katholieke Universiteit Leuven en behaalde zij de Master in het Vennootschapsrecht. 

Haar interesses gaan echter verder dan het vennootschapsrecht. Zij verdiept zich tevens in andere rechtstakken zoals het economisch recht in de ruime zin, het bouwrecht en het burgerlijk recht. 
 
In haar vrije tijd is ze bezig met muziek daar zij meerdere instrumenten bespeelt. Daarnaast brengt zij graag tijd door met haar vrienden en gaat zij graag op uitstap.

ONDERSTEUNEND PERSONEEL


Kristof Colonne
°1989, Vilvoorde
Kristof Colonne is een van de jongste medewerkers van het kantoor. Hij studeerde af in 2012 als bachelor rechtspraktijk en heeft een zeer praktijkgerichte instelling. Behulpzaamheid, collegialiteit en leergierigheid behoren tot zijn sterke troeven. Omwille van zijn grote interesse in het recht en in de maatschappij als geheel, studeert hij momenteel verder als Master in de Rechten aan de VUB.

In zijn vrije tijd houdt hij van een goed boek of gaat hij graag lopen. Ook een uitje met vrienden slaat hij nooit af.  


Angelique Bouchez
°1979, Anderlecht
De tweetalige Angelique Bouchez vervoegde ons kantoor in 2012. Ze is een zeer vrolijke en goedlachse jongedame. In haar werk is ze steeds stipt en ijverig, en haar kennis in boekhouding en facturering bieden een onmisbare steun voor ons kantoor. 

In haar vrije tijd gaat ze graag shoppen en spendeert ze veel tijd met haar twee kindjes.
 
Sarah Schoofs
°1994, Brussel
Sarah Schoofs werkt deeltijds op ons kantoor als adminstratief bediende. Ze is begonnen als jobstudente en heeft het kantoor sindsdien niet meer verlaten. Ze draagt graag haar steentje bij aan het wel functioneren van het kantoor. 

In haar vrije tijd spendeert ze veel tijd samen met haar hond en kan ze genieten van een goede film of serie. 


 

Danielle Vandenabeele
°1966, Gent

Danielle Vandenabeele vervoegde ons team gedurende de zomer 2018. Ze is viertalig en dankzij haar 25 jaar ervaring in de reiswereld is ze adminstratief sterk. Ze is joviaal, enthousiast en verantwoordelijk ingesteld, steeds bereid om haar collega's bij te staan.


In haar vrije tijd, is ze creatief bezig, op stap met vrienden, helpt ze vrijwillig het kattenkabinet of zit ze in het buitenland.